Software Testing - Set 12

1)   Specification should not be allowed to change.

a. Yes
b. No


Answer  Explanation 

ANSWER: Yes

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   The speedometer of a car uses 7 colours to show the speed. Each colour covers a range of 20 km, with an operating minimum and maximum of 0 and 140. Which of the following values is LEAST likely to have been identified when applying the Boundary Value Test Design Technique?

a. -1
b. 0
c. 7
d. 121
Answer  Explanation 

ANSWER: 7

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   A Online Bus Reservation System asks number of seats to be reserved by user where user can reserve seats till its capacity will be full. If a tester wants to test that particular field using Boundary Value, what do you think will be a correct set of input values?

a. 1, 2, capacity -1, capacity, capacity + 1
b. 0, 1, capacity, capacity + 1
c. 0, 1, 2, capacity + 1, a very large number
d. 0, 1, 10, 100, capacity, capacity+1
Answer  Explanation 

ANSWER: 0, 1, capacity, capacity + 1

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   Cost of the defect does not increase over the period of time.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: False

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Risk Management is important part of a Project Management.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   As a tester which of the following will come under product risk if you are testing an e-commerce website?

a. Shortage of testers
b. Many changes in SRS that caused changes in test cases
c. Delay in fixing defects by development team
d. Failure to transfer a user to secure gateway while paying
e. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Failure to transfer a user to secure gateway while paying

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   Regression Testing is a major part of which of the life cycle?

a. Waterfall model
b. V model
c. Iterative model
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Iterative model

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   Verification is focused on _____.

a. Product
b. Process
c. Both
d. None
Answer  Explanation 

ANSWER: Process

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   Validation is focused on ________.

a. Product
b. Process
c. Both
d. None
Answer  Explanation 

ANSWER: Product

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   Which testing is performed first?

a. Smoke
b. Sanity
c. Depending upon project one can selected first for execution
d. Simultaneously
Answer  Explanation 

ANSWER: Smoke

Explanation:
No explanation is available for this question!


11)   As the reliability increases, failure intensity _____.

a. Decreases
b. Increases
c. No effect
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Decreases

Explanation:
No explanation is available for this question!


12)   Read List-I and List-II and Match the following:

a. Data coupling --------------------- i. Module A and Module B have shared data.
b. Stamp coupling ------------------ ii. Dependency between modules is based on the fact they communicate by only passing of data.
c. Common coupling --------------- iii. When complete data structure is passed from one module to another.
d. Content coupling ----------------- iv. When the control is passed from one module to the middle of another.


a. a - iii, b - ii, c - i, d - iv
b. a - ii, b - iii, c - i, d - iv
c. a - ii, b - iii, c - iv, d - i
d. a - iii, b - ii, c - iv, d - i
Answer  Explanation 

ANSWER: a - ii, b - iii, c - i, d - iv

Explanation:
No explanation is available for this question!


13)   Component based software engineering emphasizes on ________.

a. Coupling
b. Software planning
c. Reusability
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Reusability

Explanation:
No explanation is available for this question!


14)   Which of these cannot be successfully tested using Loop Testing Methodology?

a. Simple Loops
b. Nested Loops
c. Concatenated Loops
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: None of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


15)   Which of the following categories, Black-box testing attempts to find errors?

a. Incorrect or missing functions
b. Interface errors
c. Behavior or performance errors
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


16)   Which is not a type of Review?

a. Requirement Analysis
b. Peer to peer
c. Technical
d. Walk through
e. Inspection
Answer  Explanation 

ANSWER: Requirement Analysis

Explanation:
No explanation is available for this question!


17)   If Static Testing is done prior to Dynamic Testing, it would be beneficial.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


18)   Read A,B
If A>=2
Print A+B
else
Print A-B
EndIf
If B<1
Print B-A
End

For the above algorithm what will be the minimum number of test cases required to achieve 100% Statement Coverage and Decision Coverage?


a. SC=2,DC=2
b. SC=1,DC=3
c. SC=2,DC=3
d. SC=3,DC=3
Answer  Explanation 

ANSWER: SC=2,DC=2

Explanation:
No explanation is available for this question!


19)   How many inputs are required for 100% Statement Coverage?

Read customer_name
Read record
If age < 18 then
Print Reject customer
Else
Print accept customer
Endif


a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
Answer  Explanation 

ANSWER: 1

Explanation:
No explanation is available for this question!


20)   Testing is a functionality of software, it has two parts that is Requirement Specification Testing and Business Process Based Testing.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


21)   Software tester should be involved very early during development phase of a project.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


22)   Which of the following type of testing is done without Planning and Documentation?

a. Unit Testing
b. Retesting
c. Ad hoc Testing
d. Regression Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Ad hoc Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


23)   Software Reliability is the probability of failure-free software operation for a specified period of time in a specified environment.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


24)   If a company decides to migrate from Windows XP to Windows 7, which type of testing is done to ensure that whether your software works on new platform?

a. Interoperability Testing
b. Portability Testing
c. Usability Testing
d. Performance Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Portability Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


25)   Sometimes Regression Testing is the best for Automation.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!