Software Testing - Set 14

1)   Which is the most desirable form of coupling?

a. Control coupling
b. Data coupling
c. Common coupling
d. Stamp coupling
Answer  Explanation 

ANSWER: Data coupling

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Which is the worst type of coupling?

a. Control coupling
b. Data coupling
c. Content coupling
d. Stamp coupling
Answer  Explanation 

ANSWER: Content coupling

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   System Testing is a ______.

a. Black box testing
b. White box testing
c. Grey box testing
d. Both a and b
Answer  Explanation 

ANSWER: Black box testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   Verifying that whether software components are functioning correctly and identifying the defects in them is objective of which level of testing?

a. Integration Testing
b. Acceptance Testing
c. Unit Testing
d. System Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Unit Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Component Testing is a _______ .

a. Black box Testing
b. White box Testing
c. Grey box Testing
d. Both a and b
Answer  Explanation 

ANSWER: White box Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   Choose the correct option according to the given statements regarding Risk Management.

Statement 1: A risk is a potential problem - it might happen, it might not.
Statement 2: Managers, software engineers, and customers participate in Risk Analysis and Management.
Statement 3: Only Managers participate in Risk Analysis and Management.


a. Statement 1 and 2 are correct
b. Only statement 1 is correct
c. Only statement 3 is correct
d. Statement 1 and 3 are correct
Answer  Explanation 

ANSWER: Statement 1 and 2 are correct

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   Which is / are the ways to deal with a Risk?

a. Mitigate
b. Contingency
c. Transfer
d. Ignore
e. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   What is associated with the Product Risk?

a. Control of test item
b. Negative consequences
c. non-availability of test environment
d. Test object
Answer  Explanation 

ANSWER: Test object

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   For each step you performed during recording. VuGen generates ____________ and _______ in the test tree.

a. Script , Title
b. Script , Icon
c. Icon , Title
d. Script and parameters
Answer  Explanation 

ANSWER: Icon , Title

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   Which tab is not present in the OUTPUT window of inserting Rendezvous Point?

a. Correlation result
b. Recording Log
c. Resources
d. Generation log
Answer  Explanation 

ANSWER: Resources

Explanation:
No explanation is available for this question!


11)   Which is not true in case of inserting Rendezvous point?

a. All Vuser participating in the rendezvous wait till all Vuser arrives.
b. Rendezvous points are effective in all stage, init action and end.
c. Rendezvous point name is not case sensitive.
d. Lr_rendezvous(“rendezvous1”) is a function.
Answer  Explanation 

ANSWER: Rendezvous points are effective in all stage, init action and end.

Explanation:
No explanation is available for this question!


12)   Confidence Testing refers to ________.

a. Smoke Testing
b. Retesting
c. Regression Testing
d. All of these.
Answer  Explanation 

ANSWER: Smoke Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


13)   Which of the following is / are not part of Specification Based Testing?

a. Decision Table
b. State Transition
c. Data Flow
d. Boundary Value Analysis
Answer  Explanation 

ANSWER: Data Flow

Explanation:
No explanation is available for this question!


14)   Which testing application security has the purpose to prevent problems which may affect the application integrity and stability?

a. Vulnerability Testing
b. Ramp Testing
c. Penetration Testing
d. Fuzz Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Vulnerability Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


15)   Run according to the order in the execution Grid is _________.

a. Manual runner
b. Automation runner
c. Both of these
d. None of these
Answer  Explanation 

ANSWER: Manual runner

Explanation:
No explanation is available for this question!


16)   Which field is not stored in the Version Control?

a. Reviewed
b. Direct Cover Status
c. RBQM field
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


17)   Which is not true in case of Filter Selection?

a. Use current filter
b. Update filter
c. Do not use filter
d. Define new filter
Answer  Explanation 

ANSWER: Update filter

Explanation:
No explanation is available for this question!


18)   Which step is not used to add the test object to the shared object repository?

a. Active screen
b. Navigate and learn
c. Choose to add only a selected test object
d. Add all test objects of a certain type
Answer  Explanation 

ANSWER: Active screen

Explanation:
No explanation is available for this question!


19)   Which is not true in case of Exit Synchronization?

a. is a procedure.
b. Exist method will be called through an object of type window or dialog
c. Wait till the timeout mentioned in the exit method.
d. The syntax is bVal = ObjectName.Exist ()
Answer  Explanation 

ANSWER: is a procedure.

Explanation:
No explanation is available for this question!


20)   ________ is the values from other sources during the run session.

a. Test parameter
b. Action parameter
c. Data table parameter
d. Environmental parameter
Answer  Explanation 

ANSWER: Environmental parameter

Explanation:
No explanation is available for this question!


21)   ___________ and ____________ are often result of effective Architectural and Design Decision.

a. Attack Resistance and Attack Tolerance
b. Attack Resilience and Attack Tolerance
c. Attack Resistance and Attack Resilience
d. Attack Resistance and Safety
Answer  Explanation 

ANSWER: Attack Resilience and Attack Tolerance

Explanation:
No explanation is available for this question!


22)   Product Transition is not related to ________ .

a. Portability
b. Reusability
c. Flexibility
d. Interoperability
Answer  Explanation 

ANSWER: Flexibility

Explanation:
No explanation is available for this question!


23)   Which axis name in Selenium is related to the selection of all the parent, grandparent and so on?

a. Ancestor
b. Preceding
c. Parent
d. All of these.
Answer  Explanation 

ANSWER: Ancestor

Explanation:
No explanation is available for this question!


24)   During which phase is the Entry Criteria determined?

a. Planning
b. Kick of
c. Preparation
d. Review meeting
Answer  Explanation 

ANSWER: Planning

Explanation:
No explanation is available for this question!


25)   Which command should be used to confirm that the test will pass in the future when the new element is added after the page is loaded?

a. waitForElementPresent
b. pause
c. assertElementPresent
d. None of these
Answer  Explanation 

ANSWER: waitForElementPresent

Explanation:
No explanation is available for this question!