Software Testing - Set 19

1)   When the Parameterization is required?

a. Copy, paste, or move an object from a shared object repository to the local object repository.
b. When object hierarchy is changed.
c. Both of these.
d. None of these.
Answer  Explanation 

ANSWER: Copy, paste, or move an object from a shared object repository to the local object repository.

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Which things are measured by Software Test Effectiveness?

a. How many customer requirements are implemented in system?
b. How well the customer specifications are achieved by the system?
c. How much effort is put in developing the system?
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   If a problem occurs in a system 6 months after it completely goes live, what will be the approach for fixing that problem on very urgent basis?

a. Do not involve testers
b. Just go for retest
c. Always go for full regression test
d. Go for retest and then use risk assessment to decide reasonable subset of regression test suit that will be executed.
Answer  Explanation 

ANSWER: Go for retest and then use risk assessment to decide reasonable subset of regression test suit that will be executed.

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   What is the order in which test levels are performed?

a. Unit, Integration, System, Acceptance
b. Unit, System, Integration, Acceptance
c. Unit, Integration, Acceptance, System
d. It depends on nature of a project
Answer  Explanation 

ANSWER: It depends on nature of a project

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Who is responsible for Component Testing?

a. Software tester
b. Designer
c. User
d. Developer
Answer  Explanation 

ANSWER: Developer

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   If all the statements of code are executed that means every decision is executed at least once.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: False

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   In which of the following is / are methodologies of walkthrough?

a. Scenario, Dry Run, Peer Group
b. Kick off meetings
c. Formal Follow Up Process
d. Includes Metrics
Answer  Explanation 

ANSWER: Scenario, Dry Run, Peer Group

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   To check whether coding standards are followed, which type of testing will be beneficial?

a. Dynamic Testing
b. Static Testing
c. Parameter Testing
d. Computation Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Static Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   Which of the following is / are not an important goal of a walkthrough?

a. Knowledge transfer
b. Gather information
c. Discuss alternatives
d. Establish common understanding
e. Find defects
Answer  Explanation 

ANSWER: Find defects

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   A retail company purchased commercial off the shelf application for automating their billing process. But before introducing it on large scale they are going for beta testing .What will be the reason for doing this?

a. To find defects
b. To train employees
c. To gain confidence in system
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: To gain confidence in system

Explanation:
No explanation is available for this question!


11)   Which of the following is / are not a characteristic of Regression Testing?

a. Regression Testing can be performed on each level.
b. It is done to illustare that software is not changed intenationally.
c. It is done to illustrate that new defects are not introduced after adding a new functionality or correcting previous one.
d. It is best candidate for automation.
Answer  Explanation 

ANSWER: It is done to illustare that software is not changed intenationally.

Explanation:
No explanation is available for this question!


12)   Which of the following is / are the Review Technique documented?

a. Inspection
b. walkthrough
c. Both of These
d. None of these
Answer  Explanation 

ANSWER: Inspection

Explanation:
No explanation is available for this question!


13)   Who generally uses the Static Analysis Tools?

a. Tester
b. Developer
c. Customer
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Developer

Explanation:
No explanation is available for this question!


14)   Which of the following comes under the Control Structure Testing?

a. Condition testing
b. Loop testing
c. Data Flow Testing
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


15)   When should company stop the testing of a particular software?

a. After system testing done
b. It depends on the risks for the system being tested
c. After smoke testing done
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: It depends on the risks for the system being tested

Explanation:
No explanation is available for this question!


16)   As a software manager, when you will decide the number of people required for a software project?

a. Before the scope is determined.
b. Before an estimate of the development effort is made.
c. After an estimate of the development effort is made.
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: After an estimate of the development effort is made.

Explanation:
No explanation is available for this question!


17)   What is the meaning of Functional Cohesion?

a. Operations are part of single functional task and are placed in same procedures.
b. All operations that access the same data are defined within one class.
c. All operations that access the data from outside the module.
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: Operations are part of single functional task and are placed in same procedures.

Explanation:
No explanation is available for this question!


18)   Which of the following is / are the type of Cohesion?

a. Functional
b. Layer
c. Communicational
d. All of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above.

Explanation:
No explanation is available for this question!


19)   Which is a procedure?

a. Wait
b. Exit
c. WaitForProperty
d. None of these
Answer  Explanation 

ANSWER: Wait

Explanation:
No explanation is available for this question!


20)   Which is not true in case of Creating Releases and Cycle?

a. Release and Cycle have ID and are not editable.
b. Both have start and end date.
c. Date range for a release must be contained within the date range for the cycle to which it belongs.
d. We start a release tree by adding a folder under the release root folder.
Answer  Explanation 

ANSWER: Date range for a release must be contained within the date range for the cycle to which it belongs.

Explanation:
No explanation is available for this question!


21)   _______ is user created alert.

a. Alert Me
b. Follow up
c. Flag
d. Email
Answer  Explanation 

ANSWER: Follow up

Explanation:
No explanation is available for this question!


22)   Cross Test Set with Test is related to __________.

a. List the test set hierarchically.
b. List test sets that appear in the Test set list.
c. List set from al test set with FAILED test run status.
d. All of these.
Answer  Explanation 

ANSWER: List test sets that appear in the Test set list.

Explanation:
No explanation is available for this question!


23)   Requirement Engineering is not concern with ____________.

a. Requirement Design
b. Requirement Elicitation
c. Requirement Analysis
d. Requirement Documentation
Answer  Explanation 

ANSWER: Requirement Design

Explanation:
No explanation is available for this question!


24)   Who leads a walkthrough?

a. Author
b. Moderator
c. Reviewer
d. Scribe
Answer  Explanation 

ANSWER: Author

Explanation:
No explanation is available for this question!


25)   Which of the following Review Technique is / are not time bound?

a. Inspection
b. walkthrough
c. Both of These
d. None of These
Answer  Explanation 

ANSWER: walkthrough

Explanation:
No explanation is available for this question!