Software Testing - Set 2

1)   When different combination of input requires different combination of actions,Which of the following technique is used in such situation?

a. Boundary Value Analysis
b. Equivalence Partition
c. Decision Table
d. Decision Coverage
Answer  Explanation 

ANSWER: Decision Table

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Which of the following is not a part of Performance Testing?

a. Measuring Transaction Rate.
b. Measuring Response Time.
c. Measuring the LOC.
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: Measuring the LOC.

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   Match the following List 1 to List 2:

a. Project Risk ------------- i. Threaten the quality and timeliness of the software to be produced.
b. Technical Risk ---------- ii. Threaten the viability of the software to be built.
c. Business Risk ----------- iii. Threaten the project plan.


a. a - iii, b - ii, c - i
b. a - ii, b - iii, c - i
c. a - iii, b - i, c - ii
d. a - i, b - ii, c - iii
Answer  Explanation 

ANSWER: a - iii, b - i, c - ii

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   Finding Defect is not a major goal of Acceptance Testing.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Which of the following is a software metric that provides a quantitative measure of the logical complexity of a program?

a. Cyclomatic Complexity
b. LOC
c. Function Point
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: Cyclomatic Complexity

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   Which of the following are Incremental Developmental Models?

1. Prototyping
2. V model
3. Rapid Action Development (RAD)
4. Agile Development
5. Rational Unified Process (RUP)
6. Waterfall Model


a. 1,2,4
b. 1,3,4,5
c. 1,2,3,4,5
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: 1,3,4,5

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   Which of the followings are Experience Based Techniques?

a. Error guessing
b. Equivalent partitioning
c. Exploratory testing
d. Both a and c
e. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Both a and c

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   What are the advantages of Agile Testing?

a. Saves time
b. Requires less planning and creates less documentation
c. Regular feedback from end users
d. Solves issues in advance by daily meeting
e. All the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   What is true regarding Static Analysis Tools?

a. It compares actual and expected result.
b. It can detect memory leaks.
c. It gives quality information about code without executing it.
d. It tell about percentage of a code coverage.
Answer  Explanation 

ANSWER: It gives quality information about code without executing it.

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   Smoke Testing and Sanity Testing are same.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: False

Explanation:
No explanation is available for this question!


11)   Followings are the Fundamental Test Processes arranged randomly. What will be the logical sequential flow of these activities?

1. Test Closure Activity
2. Implementation and Execution
3. Evaluating Exit Criteria and Reporting
4. Analysis and Design
5. Planning and Control


a. 5,4,2,1,3
b. 5,2,3,4,1
c. 5,4,2,3,1
d. 5,2,4,3,1
Answer  Explanation 

ANSWER: 5,4,2,3,1

Explanation:
No explanation is available for this question!


12)   Testing is only a phase in development life cycle activity.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: False

Explanation:
No explanation is available for this question!


13)   Arrange the following phases of a Formal Review according to the order in which they are conducted.
1. Preparation
2. Kick of
3. Review meeting
4. Planning
5. Follow up
6. Rework


a. 1,2,4,3,6,5
b. 4,1,2,3,6,5
c. 4,2,1,3,6,5
d. 4,2,1,3,5,6
Answer  Explanation 

ANSWER: 4,2,1,3,6,5

Explanation:
No explanation is available for this question!


14)   What is the main aim of Software Configuration Management (SCM)?

a. Identify change
b. Control change
c. Ensure that change is being properly implemented
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


15)   Defect report is also useful for process improvement.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


16)   Abbreviate the term CMMI.

a. Capability Maturity Modification integration
b. Capability Managed Maturity Integration
c. Capability Maturity Model Integrator
d. Capability Maturity Model Integration
Answer  Explanation 

ANSWER: Capability Maturity Model Integration

Explanation:
No explanation is available for this question!


17)   What is Cyclomatic Complexity?

a. Black box testing
b. White box testing
c. Grey box testing
d. Combination of all
Answer  Explanation 

ANSWER: White box testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


18)   Software is divided into separately Named and Addressable Components, and it is called as ________ .

a. Software
b. Cohesion
c. Module
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Module

Explanation:
No explanation is available for this question!


19)   Component Testing may be done in isolation from rest of the system depending upon its Life Cycle Model.


a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


20)   Which of the following is not a method of Dynamic Testing?

1. System testing
2. UAT
3. Inspection
4. Unit Testing
5. Walk through
6. Technical review


a. 1,2,4
b. 3,5,6
c. 2,3,5,6
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: 3,5,6

Explanation:
No explanation is available for this question!


21)   What is the main objective of Software Project Planning?

a. Estimation of resources
b. Estimation of cost
c. Estimation of schedule
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


22)   Which of the following statement is true?

a. Exhaustive Testing is impossible but practicable.
b. Exhaustive testing is possible but impracticable.
c. Exhaustive Testing is impossible and impracticable.
d. Exhaustive Testing is possible and practicable.
Answer  Explanation 

ANSWER: Exhaustive testing is possible but impracticable.

Explanation:
No explanation is available for this question!


23)   Which is not a task of a Configuration Management?

a. Version control
b. Reporting
c. Change management
d. Quality control
Answer  Explanation 

ANSWER: Quality control

Explanation:
No explanation is available for this question!


24)   Which of the followings are Functional characteristics?

1. Maintainability
2. Usability
3. Compliance
4. Accuracy
5. Portability
6. Efficiency


a. 1,3,4
b. 3,4,5
c. 3,4
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: 3,4

Explanation:
No explanation is available for this question!


25)   Which of the following is the form of Alpha and Beta Testing?

a. Acceptance Testing
b. System Testing
c. Unit Testing
d. Integration Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Acceptance Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!