Struts - Java (MCQ) questions and answers

1)   Abbreviate the term POJO?
- Published on 19 Oct 15

a. Plain Old Java Object
b. Performance Old Java Object
c. Performance Optimize Java Object
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Plain Old Java Object

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Struts supports which of these model components?
- Published on 19 Oct 15

a. JavaBeans
b. EJB
c. CORBA
d. JDO
e. All Mentioned above
Answer  Explanation 

ANSWER: All Mentioned above

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   Spring framework provides an difficult way to manage the dependency, It cannot be easily integrated with struts 2 framework.
- Published on 22 Jul 15

a. True
b. False
Answer  Explanation 

ANSWER: False

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   Which validates the given string with the specified regular expression,it can be used in password, security key etc.?
- Published on 22 Jul 15

a. Regex Validation
b. Url Validation
c. Email Validation
d. RequiredString Validator
Answer  Explanation 

ANSWER: Regex Validation

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Which type of validation we must implement the Validateable interface (or extend ActionSupport class) and provide the implementation of validate method?
- Published on 22 Jul 15

a. By Input Validation
b. By Ajax Validation
c. By Custom Validation
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: By Custom Validation

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   Abbreviate the term OGNL?
- Published on 22 Jul 15

a. Object-Goal Navigation Language
b. Object- Graph Navigation Language
c. Oriented-Graph Navigation Language
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Object- Graph Navigation Language

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   Which is used to make asynchronous request i.e. it doesn't block the user and it sends only required field data to the server side not all, So it makes the performance fast?
- Published on 22 Jul 15

a. AJAX Support
b. Integration Support
c. Various Tag Support
d. Theme and Template Support
Answer  Explanation 

ANSWER: AJAX Support

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   We need to write the controller code self, If we change the controller code, we need to recompile the class and redeploy the application this is a disadvantage of which MVC Architecture?
- Published on 21 Jul 15

a. MVC 1 Architecture
b. MVC 2 Architecture
c. All of the above
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: MVC 2 Architecture

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   Struts combines which of these in to a unified Framework?
- Published on 21 Jul 15

a. Java Servlets
b. Java Server pages
c. Custom tags and Message Resources
d. All mentioned above
Answer  Explanation 

ANSWER: All mentioned above

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   Interceptor can change the flow of the application by returning the string.
- Published on 20 Jul 15

a. True
b. False
Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


1 2 3