Animals and their young ones - Part I

Animals and their young ones - Part I


Name the young ones of the following animals.

1. Stag:

a. Calf
b. Kid
c. Colt
d. Fawn
View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Fawn



2. Frog

a. Cygnet
b. Tadpole
c. Mule
d. Larva

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Tadpole



3. Wolf

a. Cub
b. Calf
c. Pup
d. Farrow

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Cub



4. Eagle:

a. Baby
b. Eageling
c. Chicken
d. Eaglet

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Eaglet



5. Cow

a. Kid
b. Cub
c. Foal
d. Calf

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Calf



6. Boar

a. Colt
b. Porkling
c. Cub
d. Piglet

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Porkling



7. Swan:

a. Swanlet
b. Swanling
c. Duckling
d. Cygnet

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Cygnet



8. Hare:

a. Leveret
b. Whelp
c. Foal
d. Chicken

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Leveret



9. Tiger:

a. Infant
b. Baby
c. Cub
d. Lamb

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cub



10. Hen:

a. Cock
b. Chicken
c. Hatchling
d. Henling

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Chicken


Post your comment

You may like