Animals and their young ones - Part II

Animals and their young ones - Part II




1. Lion:

a. Infant
b. Kit
c. Cub
d. Shoat

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cub



2. Cat:

a. Kid
b. Foal
c. Pup
d. Kitten

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Kitten



3. Fox:

a. Cub
b. Kit
c. Infant
d. Calf

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Cub



4. Duck:

a. Gosling
b. Duckling
c. Foal
d. Chick

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Duckling



5. Horse:

a. Cub/Pup
b. Fawn/Liveret
c. Shoat/Farrow
d. Foal/Colt

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Foal/Colt



6. Bear:

a. Kid
b. Baby
c. Cub
d. Kit

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cub



7. Deer:

a. Kith
b. Kin
c. Kid
d. Fawn

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Fawn



8. Goat:

a. Kin
b. Kith
c. Kid
d. Baby

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Kid



9. Sheep:

a. Kid
b. Lamb
c. Pup
d. Kit

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Lamb



10. Elephant:

a. Cub
b. Whelp
c. Colt
d. Calf

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Calf


Post your comment

More from CareerRide