Chatter and Clatter - Sounds by Objects - Part I

Chatter and Clatter - Sounds by Objects - Part I


What do you call the sounds made by following objects?

1. Drums __.

a. Bang
b. Beat
c. Boom

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Beat



2. Hands __.

a. Beat
b. Click
c. Clap

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Clap



3. A coin __.

a. Click
b. Clink
c. Clank

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Clink



4. Coins __.

a. Clank
b. Crackle
c. Jingle

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Jingle



5. Trumpets __.

a. Roar
b. Blow
c. Blare

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Blare



6. Wings __.

a. Stutter
b. Flutter
c. Clatter

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Flutter



7. Streams __.

a. Purl
b. Rustle
c. Rumble

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Purl



8. Bugles __.

a. Blare
b. Blow
c. Shout

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Blow



9. Chains __.

a. Clink
b. Click
c. Clank

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Clank



10. Burning woods __.

a. Crack
b. Crackle
c. Chirp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Crackle


Post your comment

You may like