Cries of Animals - Part I

Cries of Animals - Part I


There are specific names for the cries of various animals. Choose the right ones for the following animals.

1. Apes:

a. Howl
b. Gibber
c. Growl
d. Groan

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Gibber



2. Sparrows:

a. Chirp
b. Utter
c. Twitter
d. Buzz

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Chirp



3. Crickets:

a. Croak
b. Creak
c. Buzz
d. Chirp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Chirp



4. Cocks:

a. Crow
b. Croak
c. Chirp
d. Cackle

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Crow



5. Calves:

a. Moo
b. Moan
c. Cry
d. Bleat

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Bleat



6. Lambs:

a. Quack
b. Bleat
c. Bellow
d. Neigh

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Bleat



7. Goats:

a. Bleat
b. Neigh
c. Whinny
d. Moo

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Bleat



8. Frogs:

a. Creak
b. Croak
c. Crow
d. Squeak

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Croak



9. Hens:

a. Squeak
b. Crow
c. Cluck
d. Chirp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cluck



10. Hens:

a. Gobble
b. Coo
c. Cackle
d. Screech

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cackle


Post your comment

More from CareerRide