Cries of Animals - Part III

Cries of Animals - Part III


Point out whether the sounds given for the creatures are correct or incorrect. In case they are incorrect, choose the right one from the options.

1. Owls hoot:

a. Bark
b. Coo
c. Twitter

View Answer / Hide Answer

ANSWER: This is wrong! Owls hoot.



2. Mice snort:

a. Screech
b. Squeak
c. Scream

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Squeak

Answer: This is incorrect. Mice squeak!



3. Ducks yelp:

a. Whelp
b. Cry
c. Quack

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Quack

Ducks do not yelp. Ducks quack.



4. Pigs cry:

a. Groan
b. Grunt
c. Glibber

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Grunt

Pigs grunt! They do not cry.



5. Eagle's coo:

a. Twitter
b. Screech
c. Scream

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Scream

This is wrong! Eagles scream.



6. Serpents hiss:

a. Buzz
b. Bleat
c. Yelp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: This is correct! Serpents hiss!



7. Sheep bleat:

a. Moo
b. Neigh
c. Bray

View Answer / Hide Answer

ANSWER: This is right! Sheep do bleat.



8. Turkeys gobble:

a. Glibber
b. Warble
c. Sing

View Answer / Hide Answer

ANSWER: Yes, turkeys gobble.



9. Elephants grunt:

a. Blow
b. Honk
c. Trumpet

View Answer / Hide Answer

ANSWER: This is wrong. Elephants trumpet.



10. Larks sing:

a. Twitter
b. Hoot
c. Hum

View Answer / Hide Answer

ANSWER: This is correct! Larks sing.


Post your comment

You may like