Daily Synonyms practice test - Dec 11, 2014

Synonyms practice test for competitive examination and entrance test


1. encroach

a)to infest
b)spread out
c)weaken
d)trespass
View Answer / Hide Answer

ANSWER: d)trespass




2. tremulous

a)domineering
b)frantic
c)inadequate
d)trembling
View Answer / Hide Answer

ANSWER: d)trembling




3. centrifugal

a)the exact center
b)rapid
c)moving away from the centre
d)consolidated
View Answer / Hide Answer

ANSWER: c)moving away from the centre




4. facade

a)embankment
b)cosmetic
c)building front
d)long arcade
View Answer / Hide Answer

ANSWER: c)building front




5. foretaste

a)bitterness
b)anticipation
c)strength
d)sweetness
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b)anticipation




6. savanna

a)grassland
b)harbour
c)garment
d)mat
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a)grassland




7. asperity

a)roughness
b)dream
c)ambition
d)smoothness
e)sarcastic remark
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a)roughness




8. altercation

a)adjustment
b)repair
c)quarrel
d)split personality
e)echo
View Answer / Hide Answer

ANSWER: c)quarrel




9. cryptic

a)obscure
b)written
c)copied
d)dead
e)puzzling
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a)obscure


Post your comment

You may like