Daily Vocabulary practice test - Nov 01, 2014

Daily Vocabulary practice test – Nov 01, 2014


Directions: - Choose the alternative which is closest in meaning to the given word.

Q1. Terrestrial

1. Extensive
2. Bleak
3. Desolate
4. Earthly
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Earthly




Q2. Convulsion

1. Seizure
2. Furore
3. Paralysis
4. Fear
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Seizure




Q3. Slander

1. Cleverness
2. Hardship
3. Compliment
4. Insult
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Insult




Q4. Verbiage

1. Richness
2. Accuracy
3. Wordiness
4. Shrubbery
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Wordiness




Q5. Blandishment

1. Gibberish
2. Threat
3. Scrape
4. Flattery
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Flattery




Q6. Nostrum

1. Hypothesis
2. Patent medicine
3. Platform
4. Hostility
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Patent medicine




Q7. Slue

1. Platform
2. Slide violently
3. Indistinctly
4. Exhaust
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Slide violently




Q8. Eccentric

1. Ugly
2. Irregular
3. Unconventional
4. Variable
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Unconventional




Q9. Precocious

1. Intelligent
2. Highly prized
3. Sensitive
4. Learned
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Intelligent




Q10. Erosion

1. Irritation
2. Shallowness
3. Deterioration
4. Calmness
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Deterioration



Post your comment

You may like