Daily Vocabulary practice test - Oct 08, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 08, 2014


Directions: - Choose the alternative which most nearly means opposite of the given word.

Q1. imperishable

1. Outlandish
2. Permanent
3. Impudent
4. Conclusive
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Permanent




Q2. Sprawl

1. Stand
2. Unification
3. Clear view
4. Desolate area
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Stand




Q3. Upsurge

1. Alleviate
2. Decrease
3. Enervative
4. Answer caustically
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Decrease




Q4. Coherent

1. Detach
2. Illogical
3. Disfigure
4. Cloister
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Illogical




Q5. Candid

1. Defiant
2. Stingy
3. Guarded
4. Dejected
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Guarded




Q6. Prohibit

1. Attempt
2. Recount
3. Diminish
4. Permit
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Permit




Q7. Faux pas

1. Confess
2. Persevere
3. Plan jointly
4. Genuine
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Genuine




Q8. Compliance

1. Continuity
2. Solidity
3. disobedience
4. Indentation
View Answer / Hide Answer

ANSWER: disobedience




Q9. Angular

1. Hollow
2. Shallow
3. Rounded
4. Motionless
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Rounded




Q10. Surplus

1. Shortage
2. Criticism
3. Head argument
4. Sudden victory
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Shortage




Q11. Vague

1. Abundant
2. Correct
3. Clear
4. Stable
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Clear




Q12. Maneuver

1. Pay attention
2. Issue orders
3. Inaction
4. Collaborate
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Inaction




Q13. Relish

1. Dislike
2. Utilise
3. Aspire
4. Encourage
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Dislike




Q14. Envisage

1. Predict
2. Discuss
3. Ignore
4. Display
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Ignore




Q15. Annihilate

1. Graze
2. Protect
3. Correct
4. Intrude
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Protect



Post your comment

You may like