Daily Vocabulary practice test - Oct 09, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 09, 2014


Directions: - Choose the alternative which is closest in meaning to the given word.

Q1. Feline

1. Catlike
2. Meander
3. Faithful
4. Awkward
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Catlike




Q2. Cynicism

1. Irritable
2. Cleverness
3. Compassion
4. Scepticism
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Scepticism




Q3. Ambush

1. Exhibit
2. Condemn
3. Surprise attack
4. Manifest
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Surprise attack




Q4. Squabble

1. Bicker
2. Offend
3. Anxious
4. Sleazy
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Bicker




Q5. Faux pas

1. Blunder
2. Sleazy
3. Ethical
4. Probity
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Blunder




Q6. Bona fide

1. Adulterated
2. Improper
3. Authentic
4. Vague
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Authentic




Q7. Satiate

1. to glut
2. Comfort
3. Desire
4. Water down
View Answer / Hide Answer

ANSWER: to glut




Q8. Fetish

1. Dejection
2. obsession
3. Frustration
4. Suspicion
View Answer / Hide Answer

ANSWER: obsession




Q9. Placate

1. To yield
2. Give pleasure
3. make (someone) less angry
4. Compromise
View Answer / Hide Answer

ANSWER: make (someone) less angry




Q10. Revamp

1. Official announcement
2. Give new form
3. Demand
4. Proposal
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Give new form




Q11. Abdicate

1. Quash
2. Plead
3. Condemn
4. Resign
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Resign




Q12. Linchpin

1. Scaffold
2. Gibbet
3. Key player
4. Prospective
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Key player




Q13. Collegiate

1. Frivolous
2. Sophisticated
3. Obtuse
4. Naive
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Naive




Q14. Obviate

1. Demand
2. Hinder
3. Explain
4. Recover
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Hinder




Q15. Swamp

1. Covered hole
2. Sandbar
3. Narrow valley
4. Bog
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Bog


Post your comment

You may like