Daily Vocabulary practice test - Oct 11, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 11, 2014


Directions: - Choose the alternative which most nearly means opposite of the given word.

Q1. Blasphemous

1. Improper
2. Guarded
3. Future
4. pious
View Answer / Hide Answer

ANSWER: pious




Q2. Retrograde

1. Retrospective
2. Demonstration
3. Spinning
4. forward-looking
View Answer / Hide Answer

ANSWER: forward-looking




Q3. Replenish

1. Emphasise
2. Admire
3. Deplete
4. Spread
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Deplete




Q4. Ponder

1. Wild guess
2. Bad habit
3. Acceptance
4. Reject
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Reject




Q5. Imperil

1. Excite
2. Ignore
3. Protect
4. Alert
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Protect




Q6. Uncanny

1. Worthless
2. Normal
3. Humble
4. Genuine
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Normal




Q7. Insurgent

1. Forerunner
2. Inhabitant
3. Eccentric
4. Content
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Insurgent




Q8. Impermeable

1. Inclement
2. Porous
3. Rigorous
4. Fragile
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Porous




Q9. Inhabitant

1. Airy
2. Golden
3. Alien
4. Quick
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Alien




Q10. Impoverish

1. Prefer
2. Wrinkle
3. Enrich
4. Allow
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Enrich




Q11. Compliance

1. Vivacity
2. Distress
3. Inexperience
4. Disobedience
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Disobedience




Q12. Commotion

1. Enlighten
2. Observe
3. Calm
4. Chart
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Calm




Q13. Dismay

1. Enrol
2. Mislead
3. Distort
4. Assurance
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Assurance




Q14. Copious

1. Meager
2. Unskilled
3. Reverent
4. Shameful
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Meager




Q15. Exuberant

1. Apathetic
2. Complexity
3. Assumption
4. Offensive comment
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Apathetic



Post your comment

You may like