Daily Vocabulary practice test - Oct 16, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 16, 2014


Directions: - Choose the alternative which most nearly means opposite of the given word.

Q1. Dishevel

1. Start
2. Augment
3. Smooth
4. Inhibit
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Smooth




Q2. Clumsiness

1. Submission
2. Tendency
3. Contentment
4. Elegance
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Elegance




Q3. Itinerant

1. Unknown
2. Limitless
3. Careless
4. settled
View Answer / Hide Answer

ANSWER: settled




Q4. Infuriate

1. Enlarge
2. Stall
3. Reproduce
4. Appease
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Appease




Q5. Inhabitant

1. Inventive
2. Restrictive
3. Positive
4. Alien
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Alien




Q6. Amalgam

1. Soreness
2. Promotion
3. Division
4. Display
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Division




Q7. Vivify

1. Archive
2. Dull
3. Memorandum
4. Assemble
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Dull




Q8. Acquiescent

1. Rude
2. Resistant
3. Shy
4. Lazy
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Resistant




Q9. Clamor

1. Immensity
2. Clamour
3. Dejection
4. Calm
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Calm




Q10. Brazen

1. Obedient
2. Improbable
3. Humble
4. Subservient
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Humble



Post your comment

You may like