Daily Vocabulary practice test - Oct 21, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 21, 2014


Directions: - Choose the alternative which is closest in meaning to the given word.
Q1. Vacillate

1. Ecstasy
2. Hesitate
3. Thrill
4. Hedge
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Hesitate




Q2. Adamant

1. Exceptional
2. Tragic
3. Obstinate
4. Insistent
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Obstinate




Q3. Starchy

1. Sturdy
2. Stiff
3. Blunt
4. stubborn
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Stiff




Q4. Propel

1. Push
2. Climb
3. Crawl
4. Fall
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Push




Q5. Fumble

1. Oppose
2. confused
3. cool
4. do awkwardly
View Answer / Hide Answer

ANSWER: do awkwardly




Q6. Offset

1. To consider carefully
2. Throw
3. Counterbalance
4. Plunge
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Counterbalance




Q7. Hover

1. Float
2. Shake
3. Cover
4. Sink
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Float




Q8. Prognosis

1. Design
2. Forecast
3. Foreword
4. Intense
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Forecast




Q9. Feverish

1. Excited
2. Intense
3. Ardent
4. Fast
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Excited




Q10. Tenable

1. Experimental
2. Long lasting
3. Flimsy
4. Defensible
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Defensible



Post your comment

You may like