Daily Vocabulary practice test - Oct 30, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 30, 2014


Directions: - Choose the alternative which is closest in meaning to the given word.

Q1. Abscond

1. Fear
2. Boldness
3. Run away
4. Ruthlessness
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Run away




Q2. Barb

1. Stretch
2. Fake
3. Gibe
4. Confuse
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Gibe




Q3. Ambiguous

1. Launch
2. Barrier
3. Critical moment
4. Unclear
View Answer / Hide Answer

ANSWER: unclear




Q4. Regression

1. Unruly
2. Weakening
3. Vigorous
4. Reunion
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Weakening




Q5. Copious

1. Arrogant
2. Abundant
3. Unruly
4. Concealed
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Abundant




Q6. Fructify

1. Sociable
2. Make productive
3. Detached
4. Conservative
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Make productive




Q7. Maverick

1. Nonconformist
2. Overconfident
3. Enthusiastic
4. Young and inexperienced
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Nonconformist




Q8. Dissent

1. Freed from illusion
2. Organised
3. Disagree
4. Confused
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Disagree




Q9. Witch-hunt

1. A campaign directed against a person
2. Awful
3. Painful
4. Fine
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A campaign directed against a person




10. Retrograde

1. Easygoing
2. Sociable
3. Traditional
4. Confuse
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Traditional


Post your comment

You may like