English Grammar and correct usage test - Jan 08, 2015

English Grammar and correct usage test - Jan 08, 2015


Homes and habitats of everyone have particular names. Choose the correct one to be associated with each noun below.

1. Rabbits are kept in __.

a. Holes
b. Hutches

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Hutches



2. An Eskimo's house is called __.

a. Asylum
b. Igloo

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Igloo



3. Soldiers stay in the __.

a. Cells
b. Barracks

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Barracks



4. Hens and fowls are kept in a __.

a. Coop
b. Pens

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Coop



5. A pigeon lives in a __.

a. Dovecot
b. Hole

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Dovecot



6. Pigs are kept in a __.

a. Byre
b. Sty

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Sty



7. Tiger lives in a __.

a. Liar
b. Cave

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Liar



8. An eagle lives in an __.

a. Lair
b. Eyrie

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Eyrie



9. Sheep are kept in a __.

a. Pens
b. Convent

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Pens



10. A monk lives in a __.

a. Monastery
b. Parsonage

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Pens


Post your comment

More from CareerRide