Misspelled Words - Part I

Misspelled Words - Part I


Choose the correct spelling for the words below.

1. a. Aknowledgement
b. Acknowledgement
c. Acknowlegement
d. Acknowledgment

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Acknowledgement



2. a. Occasion
b. Ocassion
c. Occassion
d. Ocasion

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Occasion



3. a. Consencus
b. Concensus
c. Concencus
d. Consensus

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Consensus



4. a. Perseverance
b. Persevarance
c. Perceverence
d. Perseverence

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Perseverance



5. a. Abandan
b. Abandon
c. Abendon
d. Abundon

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Abandon



6. a. Indispensible
b. Indispenseble
c. Indispansible
d. Indispensable

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Indispensible



7. a. Licence
b. Lisense
c. License
d. Lisence

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. License



8. a. Absence
b. Absense
c. Abcence
d. Abcense

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Absence



9. a. Ocurance
b. Occurance
c. Occurrance
d. Occurrence

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Occurrence



10. a. Priviledge
b. Privilege
c. Pryvilege
d. Pryviedge

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Privilege


Post your comment

    Discussion

  • RE: Misspelled Words - Part I -Rahul D (09/02/15)
  • 6th question answer is d.wrong answer you provided here
  • RE: Misspelled Words - Part I -kitycats (03/23/15)
  • indispensable is spelled incoreectly?

You may like