Misspelled Words - Part II

Misspelled Words - Part II


Find the correct spelling for the words below

1. a. Acommodate
b. Accommodate
c. Accomodate
d. Accomodet

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Accommodate



2. a. Comitee
b. Commitee
c. Committee
d. Comittee

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Committee



3. a. Consence
b. Concense
c. Conscence
d. Conscience

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Conscience



4. a. Deependant
b. Depandant
c. Dependent
d. Dipendent

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Dependent



5. a. Embarass
b. Embarrass
c. Emberass
d. Embarras

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Embarrass



6. a. Abundent
b. Abandant
c. Abundant
d. Abundont

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Abundant



7. a. Supercede
b. Supersede
c. Superceed
d. Superceede

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Supersede



8. a. Exercise
b. Excercise
c. Excersise
d. Exercize

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Exercise



9. a. Harrass
b. Harass
c. Harras
d. Herrass

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Harass



10. a. Definate
b. Defenate
c. Definit
d. Definite

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Definite


Post your comment

You may like