Misspelled Words - Part III

Misspelled Words - Part III


Choose the right spelling for the words below.

1. a. Imemorial
b. Immemorial
c. Imemmorial
d. Immemorrial

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Immemorial



2. a. Deteriorate
b. Detiorate
c. Detireorate
d. Detiriorate

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Deteriorate



3. a. Succesful
b. Sucessful
c. Successfull
d. Successful

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Successful



4. a. Possesive
b. Possessive
c. Posessive
d. Possessif

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Possessive



5. a. Immidiate
b. Imeddiate
c. Immediate
d. Immidiate

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Immediate



6. a. Interrogation
b. Introgation
c. Intterogation
d. Intterrogation

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Interrogation



7. a. Attension
b. Attention
c. Atenssion
d. Attenssion

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Attention



8. a. Accesion
b. Akcession
c. Acession
d. Accession

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Accession



9. a. Endureable
b. Endurable
c. Endureable
d. Endeurable

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Endurable



10. a. Accummulate
b. Acummulate
c. Accumulate
d. Acumulate

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Accumulate


Post your comment

More from CareerRide