Movements of animals - Part I

Movements of animals - Part I


What do you call the movement of following animals?

1. Eagles __.

a. Prowl
b. Swoop
c. Flap
d. Soar

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Swoop



2. Lambs __.

a. Frisk
b. Trot
c. Run
d. Scamper

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Frisk



3. Larks __.

a. Swoop
b. Flit
c. Flap
d. Soar

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Soar



4. Mice __.

a. Run
b. Lumber
c. Waddle
d. Scamper

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Scamper



5. Wolves __.

a. Lumber
b. Lope
c. Elope
d. Jump

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Lope



6. Bears __.

a. Lumber
b. Run
c. Flit
d. Jump

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Lumber



7. Owls __.

a. Fly
b. Frisk
c. Flit
d. Soar

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Flit



8. Monkeys __.

a. Jump
b. Bound
c. Amble
d. Climb

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Climb



9. Donkeys __.

a. Trot
b. Leap
c. Wander
d. Strut

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Trot



10. Crows __.

a. Flit
b. Soar
c. Flap
d. Swoop

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Flap


Post your comment

    Discussion

  • RE: Movements of animals - Part I -edeh Basil (06/27/16)
  • dog, Bee and pig

More from CareerRide