Movements of animals - Part II

Movements of animals - Part II


Identify the movements of following animals

1. Bulls __.

a. Charge
b. Lope
c. Lumber
b. Bound

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Charge




2. Sparrows __.

a. Flap
b. Flutter
c. Waddle
d. Flit

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Flit




3. Horses __.

a. Amble
b. Gallop
c. Leap
d. Prowl

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Gallop




4. Ducks __.

a. Swim
b. Glide
c. Waddle
d. Flap

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Waddle




5. Rabbits __.

a. Jump
b. Leap
c. Scamper
d. Flutter

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Leap




6. Elephants __.

a. Prowl
b. Stalk
c. Charge
d. Amble

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Amble




7. Lions __.

a. Prowl
b. Crawl
c. Bound
d. Stride

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Prowl




8. Cocks __.

a. Trot
b. Strut
c. Flit
d. Frisk

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Strut


Post your comment

You may like