Placement papers on Oracle - Set 3

Placement papers on Oracle - Set 3


1. Which privilege is used to allow creating or altering a system trigger on the database?

Administrator database trigger
System trigger
alter any trigger
create trigger
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Administrator database trigger




2. Once trigger is created its source code is stored in which types of data dictionary view?

Views_trigger
User_trigger
Triggers
System_trigger
View Answer / Hide Answer

ANSWER: User_trigger




3. ____________________ is the process of copying the schema objects and data from a source third-party (non-Oracle) database to an Oracle database.

Transformation
Migration
Overlapping
Operation
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Migration




4. When there is more than one external agent running or configured at that time which clause allows run-time identification of the external agent program?

AGENT IN
.AGENT
AGENT REFERENCE
REFERENCE
View Answer / Hide Answer

ANSWER: AGENT IN




5. Which PL/SQL function uses java libraries to impose a limit on method definitions?

Class method
Wrapper function
Java library function
None
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Wrapper function




6. Oracle Advanced Security supports Triple-DES encryption, which encrypts message data with three passes of the _____________________

DES algorithm
3DES algorithm
RC4 encryption
AES
View Answer / Hide Answer

ANSWER: DES algorithm




7. Which is an oracle analytic function?

context
group by rollup
group by
Sum
View Answer / Hide Answer

ANSWER: group by rollup




8. Which LOBs use copy semantics?

Eternal LOBs
Internal LOBs
Both LOBs
CLOBs
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Internal LOBs


Post your comment

You may like