Placement papers on Oracle - Set 4

Placement papers on Oracle - Set 4


1. Is it possible to apply external LOBs to update operation?

True
False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: False




2. Which clause is used to lock a row containing a LOB, while the row is locked and other users cannot able to unlock or update the LOB, until you end your transaction?

FOR EACH clause
UPDATE clause
FOR UPDATE clause
LOCK ROW
View Answer / Hide Answer

ANSWER: FOR UPDATE clause




3. How to show temporary LOB information and session information?

V$TEMPORARY_LOBS
TEMPORARY_LOBS
$TEMPORARY
NONE
View Answer / Hide Answer

ANSWER: V$TEMPORARY_LOBS




4. Which comprehensive scheduler is used to replace and extend the functionality provided by the DBMS_JOB package?

DBMS_SCHEDULER
DBMS_SCHEDULE
DBMS_SCHEDULER.LOGGING_OFF
SCHEDULE
View Answer / Hide Answer

ANSWER: DBMS_SCHEDULER




5. The remote server doesn't have to have an Oracle client or database installation, but it must have an _____________________ installation.

Oracle Scheduler
Oracle Scheduler Agent
Oracle Agent
Oracle Suite
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Oracle Scheduler Agent




6. Which is a solution for encrypting sensitive data in the Oracle database when it requires no changes to applications, encrypting data before it is written to storage and automatically
decrypting when reading from storage?
Network encryption
Transparent Data Encryption
Kerberos
PKI
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Transparent Data Encryption




7. SQL*FORMS is ____________

SQL*FORMS is a reporting tool
SQL*FORMS is a 3GL tool for connecting to the Database.
SQL*FORMS is a 4GL tool for developing and executing Oracle based interactive applications.
None of the above.
View Answer / Hide Answer

ANSWER: SQL*FORMS is a 4GL tool for developing and executing Oracle based interactive applications.




8. Which statement is incorrect about an Exception ?

Process terminates after completion of error sequence.
An exception will be raised when an error occurs in that block
Raised automatically / Explicitly in response to an ORACLE_ERROR
A Procedure or Sequence of statements may be processed.
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Process terminates after completion of error sequence.


Post your comment

You may like