Placement papers on Oracle - Set 5

Placement papers on Oracle - Set 5


1. Which statement is incorrect about the |TABLE| datatype ?

Can contain any no of columns
Simulates a One-dimensional array of unlimited size
Column datatype of any Scalar type
None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Can contain any no of columns




2. Oracle forms issues SAVEPOINT when A form is invoked with CALL_FORM _____________________

Yes
No
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Yes




3. Which statement is incorrect about Cursor?

Cursor is a named Private SQL area
Cursor is used for retrieving multiple rows
Cursor holds temporary results
SQL uses implicit Cursors to retrieve row
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Cursor holds temporary results




4. Which statement is incorrect about a View?

To protect some of the columns of a table from other users
Occupies data storage space
To hide complexity of a query
To hide complexity of a calculations
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Occupies data storage space




5. Function SHOW_ALERT returns _________________

Boolean
Number
Character
None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Number




6. In WHEN_TEXT_ITEM trigger can we use a RESTRICTED packaged procedure?

Yes
No
View Answer / Hide Answer

ANSWER: No




7. We get a .PLL extension when _______________

Generate Library file
Save Library file
Run Library file
None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Save Library file




8. An ALERT is __________________

Modal window
Modeless window
Both are TRUE
None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Modal window



Post your comment

You may like