Struts - Advanced Java Test

Struts - Advanced Java Test


1) The Struts 2 provide supports to POJO based actions, Validation Support, AJAX Support, Integration support to various frameworks such as?

A) Hibernate
B) Spring
C) Tiles
D) All mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) All mentioned above




2) The struts 2 framework is used to develop MVC-based web application?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




3) The Struts Framework is a standard for developing well-architected Web applications, it has the following features?

A) Open Source
B) Model View Controller
C) Implement the JSP Model 2 Architecture
D) All mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) All mentioned above




4) The Struts Framework has no built-in support for the Model layer, Struts supports which of these model components?

A) JavaBeans
B) EJB
C) CORBA
D) JDO
E) All Mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: E) All Mentioned above




5) Abbreviate the term POJO?

A) Plain Old Java Object
B) Performance Old Java Object
C) Performance Optimize Java Object
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) Plain Old Java Object




6) In Which technology Struts 2 provides various types of tags such as UI tags, Data tags, control tags etc. to ease the development of struts 2 application?

A) Various Result support
B) Integration Support
C) Various Tag support
D) Theme and Template support
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) Various Tag support




7) In MVC which is responsible for managing the data of the application, it responds to the request from the view and it also responds to instructions from the controller to update itself?

A) View
B) Model
C) Controller
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) Model




8) The Model-View-Controller pattern in Struts2 is realized with how many core omponents?

A) 4
B) 5
C) 6
D) 3
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) 5




9) In which configuration file is a link between the View and Model components in the Web Client but you would not have to touch these settings for 99.99% of your projects?

A) The struts-config.xml file
B) The struts.xml file
C) The web.xml file
D) The struts.properties file
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) The struts-config.xml file




10) The values configured in struts.properties file will override the default values configured in default.properties which is contained in the struts2-core-x.y.z.jar distribution?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




11) A value Stack is simply a stack that contains application specific objects such as?

A) Action objects
B) Model object
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) Both A & B




12) Abbreviate the term OGNL?

A) Object-Goal Navigation Language
B) Object- Graph Navigation Language
C) Oriented-Graph Navigation Language
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) Object- Graph Navigation Language




13) The Object Graph Navigation Language (OGNL) is not an expression language?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) False




14) The architecture and flow of struts 2 application is going to understand the struts flow by which ways?

A) Basic
B) Standard
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) Both A & B




15) POJO means you are not forced to implement any interface or extend any class?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




16) In the Action interface which constant indicates that action execution is successful but no result should be shown to the user?

A) SUCCESS
B) LOGIN
C) INPUT
D) NONE
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) NONE




17) Which servlet does struts framework use?

A) EntryServlet
B) StrutsServlet
C) ActionServlet
D) BasicServlet
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) ActionServlet




18) On which pattern does struts framework is based on?

A) MVC2 Pattern
B) Bridge Pattern
C) MVC 1 Pattern
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) MVC2 Pattern




19) Struts combines which of these in to a unified Framework?

A) Java Servlets
B) Java Server pages
C) Custom tags and Message Resources
D) All mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) All mentioned above




20) Which configuration files are used in Struts?

A) ApplcationResources.properties
B) struts-config.xml
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) Both A & B




21) We can define multiple namespaces in struts.xml file by the namespace attribute of package element. As we know default namespace is?

A) /
B) %
C) @
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) /




22) Interceptor is used to perform operations such as?

A) Validation
B) Exception Handling
C) Internationalization
D) All mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) All mentioned above




23) Interceptor can change the flow of the application by returning the string?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




24) In interceptor which is used to display the intermediate result?

A) Params Interceptor
B) Custom Interceptor
C) ExecAndWait Interceptor
D) Prepare Interceptor
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) ExecAndWait Interceptor




25) In which type of validation we must implement the Validateable interface (or extend ActionSupport class) and provide the implementation of validate method?

A) By Input Validation
B) By Ajax Validation
C) By Custom Validation
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) By Custom Validation




26) The workflow interceptor is used to get information about the error messages defined in the action class?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




27) In bundled validator which syntax can be used for action level validator. In such case a single validator can be applied to many fields?

A) Field-validator
B) Plain-validator
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) Plain-validator




28) Which validates the given string with the specified regular expression,it can be used in password, security key etc.?

A) Regex Validation
B) Url Validation
C) Email Validation
D) RequiredString Validator
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) Regex Validation




29) Struts 2 Aware interfaces are used to put information into the?

A) Session Object
B) Response
C) Request
D) All mentioned above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: D) All mentioned above




30) Which interface must be implemented by the Action class to store the information in the session scope?

A) SessionAware Interface
B) ServletContextAware Interface
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) SessionAware Interface




31) The i18n interceptor provides multi-lingual support for your application?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) True




32) Which are the ways to create zero configuration file, We can create struts 2 application without the configuration file struts.xml?

A) By Convention
B) By Annotation
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: C) Both A & B




33) Spring framework provides an difficult way to manage the dependency, It cannot be easily integrated with struts 2 framework?

A) True
B) False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) False




34) Which is used to make asynchronous request i.e. it doesn't block the user, It sends only required field data to the server side not all, So it makes the performance fast?

A) AJAX Support
B) Integration Support
C) Various Tag Support
D) Theme and Template Support
View Answer / Hide Answer

ANSWER: A) AJAX Support




35) We need to write the controller code self, If we change the controller code, we need to recompile the class and redeploy the application this is a disadvantage of which MVC Architecture?

A) MVC 1 Architecture
B) MVC 2 Architecture
C) Both A & B
D) None of the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: B) MVC 2 Architecture


Post your comment

You may like