Work houses of things- Part II

Work houses of things- Part II


Give the names of the places where the noun-subject is kept, grown or made.

Part II


1. Leather goods are made in the __.

a. Brewery
b. Tannery
c. Smithy
d. Pantry

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Tannery



2. Coins are made in the __.

a. Smithy
b. Kiln
c. Mint
d. Godown

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Mint



3. Ships are manufactured in the __.

a. Dockyard
b. Hangars
c. Port
d. Shed

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Dockyard



4. Bread is made in the __.

a. Brewery
b. Menagerie
c. Bakery
d. Pantry

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Bakery



5. Birds and animals are kept in a __.

a. Apiary
b. Museum
c. Gallery
d. Zoo

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Zoo



6. Wares are kept in the __.

a. Smithy
b. Cargo
c. Trunk
d. Godown

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Godown



7. Bricks are made in the __..

a. Kiln
b. Furnace
c. Vineyard
d. Tannery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Kiln



8. Wild animals are kept in __.

a. Zoo
b. Menagerie
c. Green house
d. Wilderness

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Menagerie



9. Luggage at the railway station are kept in the __.

a. Pantry
b. Bogey
c. Waiting room
d. Cloakroom

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Cloakroom



10. Grapes are grown in the __.

a. Groves
b. Vineyards
c. Green house
d. Nursery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Vineyards



11. Historical relics are kept in the __.

a. Gallery
b. Exhibition
c. Museum
d. Laboratories

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Museum



12. Bees are kept in the __.

a. Aviary
b. Orchard
c. Apiary
d. Hive

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Apiary



13. Young plants are grown in the __.

a. Green house
b. Glass house
c. Grove
d. Nursery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Nursery


Post your comment

You may like