Software Testing - Set 16

1)   White Box Testing is not concern with _________.

a. Statement Coverage
b. Decision Coverage
c. Cause and Effect Coverage
d. Multiple Condition Coverage
Answer  Explanation 

ANSWER: Cause and Effect Coverage

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Which is not a part of Specification Testing?

a. Equivalence Partitioning
b. Decision Tables
c. Decision
d. Use Case Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Decision

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   The Cyclomatic number theory in a graph is defined by ________.

a. e - n + 2
b. e - n + 1
c. e - n - 2
d. e - n - 1
Answer  Explanation 

ANSWER: e - n + 1

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   ________ calls the function and passes it test data.

a. Test Stub
b. Test Driver
c. Proxy
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Test Driver

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Which is the odd one out?

a. Index
b. Location
c. Creation time
d. Base filter
Answer  Explanation 

ANSWER: Base filter

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   What is the most common way to find an element on a page?

a. ID
b. XPath
c. CSS selector
d. Name
Answer  Explanation 

ANSWER: ID

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   In the V-V model of software development, testing starts in parallel with the development.

a. True
b. False


Answer  Explanation 

ANSWER: True

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   Which of the following model put much more emphasis on testing?

a. Waterfall model
b. Agile model
c. Rapid action development model
d. V-V model
Answer  Explanation 

ANSWER: V-V model

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   Which of the following is / are not a verification activity?

a. Inspection
b. Testing
c. Walkthrough
d. Technical Review
Answer  Explanation 

ANSWER: Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   Which of the following is / are Software Configuration items?

a. Software Requirements
b. Design Specification
c. Source Code
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


11)   Which of the following is / are the output of the Software Process?

a. Computer programs
b. Documents that describe the computer programs.
c. Data (contained within the program or external to it).
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


12)   Which debugging technique is most used for debugging in small software?

a. Brute Force
b. Induction
c. Back tracking
d. Cause elimination
Answer  Explanation 

ANSWER: Back tracking

Explanation:
No explanation is available for this question!


13)   __________ exercises the full functionality of a product but does not test features in detail.

a. Black box Testing
b. Confirmation Testing
c. Domain Testing
d. Breadth Testing
Answer  Explanation 

ANSWER: Breadth Testing

Explanation:
No explanation is available for this question!


14)   Which is not true regarding Spiral Model?

a. Risk analysis is involved in every cycle of development.
b. Uses series of prototype for refining test execution plan.
c. For any change we need to iterate the whole cycle.
d. Only this model has the risk analysis phase.
Answer  Explanation 

ANSWER: Uses series of prototype for refining test execution plan.

Explanation:
No explanation is available for this question!


15)   Which is not true regarding Smoke and Sanity Testing?

a. Sanity Testing is also called tester acceptance testing.
b. Smoke testing performed on a particular build is also known as a build verification test.
c. Smoke and sanity tests can be executed using an automation tool.
d. When executing both, then first execute sanity testing tests and then smoke Testing.
Answer  Explanation 

ANSWER: When executing both, then first execute sanity testing tests and then smoke Testing.

Explanation:
No explanation is available for this question!


16)   Why test cases are created before code in V model?

a. To gain the confidence in the system
b. To find defects during dynamic testing
c. To meet project deadline
d. To prevent propagation of defect in next level
Answer  Explanation 

ANSWER: To prevent propagation of defect in next level

Explanation:
No explanation is available for this question!


17)   For which one of the following activity needs to execute the product?

a. Verification
b. Validation
c. Both
d. None
Answer  Explanation 

ANSWER: Validation

Explanation:
No explanation is available for this question!


18)   Which activity is carried out first?

a. Verification
b. Validation
c. Both
d. None
Answer  Explanation 

ANSWER: Verification

Explanation:
No explanation is available for this question!


19)   What is the meaning of Software Scope?

a. It describes the Off-the-shelf component.
b. It describes the functions and features that are to be delivered to end users.
c. It describes the software risk.
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: It describes the functions and features that are to be delivered to end users.

Explanation:
No explanation is available for this question!


20)   Which of the following is / are the different types of resources?

a. Human resources.
b. Reusable Software resources.
c. Environmental resources.
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!


21)   In Software Engineering Environment, Environmental resources incorporates with _____________.

a. Only Software Components
b. Hardware and Software
c. Complexity
d. None of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: Hardware and Software

Explanation:
No explanation is available for this question!


22)   When should Regression Testing to be performed?

a. When the project manager says
b. After the software has changed.
c. Whenever software testing team get the time.
d. None of the above.
Answer  Explanation 

ANSWER: After the software has changed.

Explanation:
No explanation is available for this question!


23)   The problem that threatens the success of a project but which has not yet happened is called as __________.

a. Bug
b. Error
c. Risk
d. Defect
Answer  Explanation 

ANSWER: Risk

Explanation:
No explanation is available for this question!


24)   Which traditional order in Software Testing is organized?

a. Integration Testing
b. System Testing
c. Unit Testing
d. Validation Testing


a. a, d, c, b
b. b, d, a, c
c. c, a, d, b
d. d, b, c, a
Answer  Explanation 

ANSWER: c, a, d, b

Explanation:
No explanation is available for this question!


25)   Which of the following is / are characteristics of testable software?

a. Observability
b. Simplicity
c. Stability
d. All of the above
Answer  Explanation 

ANSWER: All of the above

Explanation:
No explanation is available for this question!