Load Runner - Software Testing (MCQ) questions and answers

1)   What is the default value at which monitor send update to the controller for Data Point Graph?
- Published on 19 Oct 15

a. 2
b. 3
c. 5
d. 10
Answer  Explanation 

ANSWER: 5

Explanation:
No explanation is available for this question!


2)   Scenario Group, SLA Pane and Scenario Schedule Pane is related to ____________.
- Published on 14 Aug 15

a. Control Window
b. Analysis Window
c. Vuser Window
d. All of these
Answer  Explanation 

ANSWER: Control Window

Explanation:
No explanation is available for this question!


3)   Global Sampling Rate, Error Handling, Debugging, and Frequency settings is related to __________.
- Published on 14 Aug 15

a. Graph Properties
b. Monitor Properties
c. Both of these
d. None of these
Answer  Explanation 

ANSWER: Monitor Properties

Explanation:
No explanation is available for this question!


4)   The unit of sampling rate in the monitor setting tab is _______ .
- Published on 14 Aug 15

a. Millisecond
b. Second
c. Minute
d. Hour
Answer  Explanation 

ANSWER: Second

Explanation:
No explanation is available for this question!


5)   Which is not true in case of inserting Rendezvous point?
- Published on 14 Aug 15

a. All Vuser participating in the rendezvous wait till all Vuser arrives.
b. Rendezvous points are effective in all stage, init action and end.
c. Rendezvous point name is not case sensitive.
d. Lr_rendezvous(“rendezvous1”) is a function.
Answer  Explanation 

ANSWER: Rendezvous points are effective in all stage, init action and end.

Explanation:
No explanation is available for this question!


6)   Which tab is not present in the OUTPUT window of inserting Rendezvous Point?
- Published on 14 Aug 15

a. Correlation result
b. Recording Log
c. Resources
d. Generation log
Answer  Explanation 

ANSWER: Resources

Explanation:
No explanation is available for this question!


7)   For each step you performed during recording. VuGen generates ____________ and _______ in the test tree.
- Published on 14 Aug 15

a. Script , Title
b. Script , Icon
c. Icon , Title
d. Script and parameters
Answer  Explanation 

ANSWER: Icon , Title

Explanation:
No explanation is available for this question!


8)   In manual correlation, we can include maximum of _____ parameters per scripts.
- Published on 14 Aug 15

a. 52
b. 64
c. 76
d. 82
Answer  Explanation 

ANSWER: 64

Explanation:
No explanation is available for this question!


9)   Which is the odd one out?
- Published on 14 Aug 15

a. Action icon
b. Control icon
c. Request icon
d. Service icon
Answer  Explanation 

ANSWER: Request icon

Explanation:
No explanation is available for this question!


10)   ______ is always indented under the associated step.
- Published on 14 Aug 15

a. Action icon
b. Web check icon
c. Service icon
d. Control icon
Answer  Explanation 

ANSWER: Web check icon

Explanation:
No explanation is available for this question!


1 2 3