Cries of Animals - Part II

Cries of Animals - Part II


There are specific names for the cries of various animals. Choose the right ones for the following animals.

1. Ravens:

a. Croak
b. Crow
c. Caw
d. Chirp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Croak



2. Crows:

a. Croak
b. Caw
c. Scream
d. Chirp

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Caw



3. Bears:

a. Snort
b. Growl
c. Bellow
d. Scream

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Growl



4. Monkeys:

a. Growl
b. Maw
c. Roar
d. Gibber

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Gibber



5. Swans:

a. Crow
b. Whistle
c. Cry
d. Sing

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cry



6. Rooks:

a. Crow
b. Bray
c. Caw
d. Cry

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Caw



7. Asses:

a. Bark
b. Bray
c. Bellow
d. Bay

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Bray



8. Geese:

a. Gabble
b. Glibber
c. Growl
d. Squeak

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Gabble



9. Flies:

a. Hiss
b. Chirp
c. Sing
d. Buzz

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Buzz



10. Bulls:

a. Moo
b. Maw
c. Bellow
d. Bleat

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Bellow


Post your comment

More from CareerRide