Daily Vocabulary practice test - Oct 29, 2014

Daily Vocabulary practice test – Oct 29, 2014


Directions: - Choose the alternative which is closest in meaning to the given word.

Q1. Audacity

1. Fear
2. Boldness
3. Diffidence
4. Ruthlessness
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Boldness




Q2. Counterfeit

1. Stretch
2. Fake
3. Pamper
4. Confuse
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Fake




Q3. Juncture

1. Launch
2. Barrier
3. Critical moment
4. Difficulty
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Critical moment




Q4. Conciliation

1. Unruly
2. Addition
3. Vigorous
4. Reunion
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Reunion




Q5. Pompous

1. Arrogant
2. Muddy
3. Unruly
4. Concealed
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Arrogant




Q6. Aloof

1. Sociable
2. High
3. Detached
4. Conservative
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Detached




Q7. Fledgling

1. Placid
2. Overconfident
3. Enthusiastic
4. Young and inexperienced
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Young and inexperienced




Q8. Disoriented

1. Freed from illusion
2. Organised
3. Excluded from a group
4. Confused
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Confused




Q9. Deplorable

1. Hard
2. Awful
3. Painful
4. Fine
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Awful




10. Placid

1. Easygoing
2. Sociable
3. Vigorous
4. Confuse
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Easygoing


Post your comment

You may like