English Grammar and correct usage test - Jan 11, 2015

English Grammar and correct usage test - Jan 11, 2015


The workshop or house for everything has a name of its own. Put the right name against the thing it houses or keep.

1. Leather goods are made in the __.

a. Menagerie
b. Tannery
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Tannery




2. Coins are struck in the __.

a. Mint
b. Kiln
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Mint




3. Ships are kept and maintained in the __.

a. Port
b. Dockyard
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Dockyard




4. Iron implements are forged in the __.

a. Godown
b. Smithy
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Smithy




5. Wild animals are kept in the __.

a. Museum
b. Menagerie
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Menagerie




6. Luggage at the railway station is kept in the __.

a. Cloak room
b. Godown
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Cloak room




7. Beehives are kept in an __.

a. Apiary
b. Aviary
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Apiary




8. Weapons and ammunition are stored in an __.

a. Orchard
b. Arsenal
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Arsenal




9. Bricks are made in the __.

a. Kiln
b. Brewery
View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Kiln




10. Birds are kept in an __.

a. Apiary
b. Aviary
View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Aviary



Post your comment

You may like