Homes and Habitats of creatures - Part I

Homes and Habitats of creatures - Part I


Give the suitable words for the homes and habitats of following creatures.

1. Tiger lives in a __.

a. Den
b. Kennel
c. Lair
d. Stable

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Lair



2. Pigs are kept in a __.

a. Kennel
b. Pens
c. Stables
d. Sty

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Sty



3. Mouse lives in a __.

a. Burrow
b. Hole
c. Loop
d. Gap

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Hole



4. Cows are kept in sheds or __.

a. Caves
b. Homes
c. Byres
d. Barns

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Byres



5. A Red Indian's house is called __.

a. Wigwam
b. Igloo
c. Hut
d. Green house

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Wigwam



6. A pigeon lives in a __.

a. Hole
b. Dovecot
c. Nest
d. Shed

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Dovecot



7. Soldiers stay in __.

a. Trenches
b. Tents
c. Bases
d. Barracks

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Barracks



8. A prisoner is kept in a __.

a. Room
b. Station
c. Cell
d. Compartment

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Cell



9. Sheep are kept in enclosures called __.

a. Pens
b. Stables
c. Nests
d. Hutches

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Pens



10. A parson lives in a __.

a. Monastery
b. Parsonage
c. Church
d. Crypt

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Parsonage


Post your comment

More from CareerRide