Placement papers on Oracle - Set 6

Placement papers on Oracle - Set 6


1. Following SQL clauses supported in the link property sheet ?

WHERE and START WITH
WHERE and HAVING
WHERE, START WITH and HAVING
START WITH and HAVING
View Answer / Hide Answer

ANSWER: WHERE, START WITH and HAVING




2. Built_in procedure is used to get IMAGES in Forms 4.5 is ___________________

READ_FILE
READ_IMAGE_FILE
GET_FILE
GET_IMAGE_FILE
View Answer / Hide Answer

ANSWER: READ_IMAGE_FILE




3. Find Odd one of the following statements ?

Poplist
List of values
Combo box
Tlist
View Answer / Hide Answer

ANSWER: List of values




4. COMMENT statements within SQL statements ___________________

Asterisk(*) in column ?
ANSI SQL style statements(?)
C-Style comments (/*??*/)
All the above
View Answer / Hide Answer

ANSWER: All the above




5. By using the _______ , time for insert increases.

Index
Cluster
Control file
Data file
View Answer / Hide Answer

ANSWER: Cluster




6. What is maximum count of columns a table can have?

64
256
255
254
View Answer / Hide Answer

ANSWER: 254




7. “Views are automatically updated when base tables are updated”

True
False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: True




8. ”Trigger can also be written for the view”

True
False
View Answer / Hide Answer

ANSWER: False


Post your comment

You may like