Work houses of things- Part I

Work houses of things- Part I


Give the names of the places where the noun-subject is kept, grown or made.

1. Iron implements are forged in the __.

a. Tannery
b. Granary
c. Smithy
d. Mint

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Smithy



2. Provisions are kept in a __.

a. Pantry
b. Apiary
c. Granary
d. Nursery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Pantry



3. Fruit trees are grown in the __.

a. Apiary
b. Aviary
c. Orchard
d. Mangrove

View Answer / Hide Answer

ANSWER: c. Orchard



4. Aeroplanes are kept in __.

a. Aerodromes
b. Hangars
c. Docks
d. Ports

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Hangars



5. Grain is stored in a __.

a. Cloak room
b. Granary
c. Godown
d. Bakery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Granary



6. Fish are kept in the __.

a. Apiary
b. Fishery
c. Arsenal
d. Aquarium

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Aquarium



7. Gas is stored in __.

a. Cylinders
b. Pressure houses
c. Kiln
d. Brewery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: a. Cylinders



8. Weapons and ammunition are stored in __.

a. Ambulatory
b. Arsenal
c. Orbit
d. Menagerie

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Arsenal



9. Birds are kept in the __.

a. Nests
b. Aviary
c. Apiary
d. Zoo

View Answer / Hide Answer

ANSWER: b. Aviary



10. Beer is manufactured in the __.

a. Kiln
b. Vineyard
c. Bar
d. Brewery

View Answer / Hide Answer

ANSWER: d. Brewery


Post your comment

More from CareerRide