| 41. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.
She doesn't listen me.She doesn't listen to me.
 Both are incorrect
 Both are correct
 ANSWER : She doesn't listen to me.
								 42. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.Please explain me how improve my English.Please explain to me how to improve my English.
 Both are incorrect
 Both are correct
 ANSWER : Please explain to me how to improve my English.
								 43. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.You are very nice, as your mother.You are very nice, like your mother.
 You are very nice, same like your mother.
 You are very nice, same as your mother.
 ANSWER : You are very nice, like your mother.
								 44. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.A single-user software license can only be used by any one user at a time.
									A single-user software license can only be used by anyone user at a time.
 A single-user software license can only be used by every user at a time.
 A single-user software license can only be used by all user at a time.
 ANSWER : A single-user software license can only be used by any one user at a 
									time.
								 45. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.Rachel is very smart, she began reading when she was three years old.Rachel is very smart. She began reading when she was three years old.
 Both are incorrect
 ANSWER : Rachel is very smart. She began reading when she was three years old.
								 46. Direction : From the following sets of four sentences, choose that sentence 
									as the answer which is most appropriate and concise, grammatically, 
									semantically and logically.Everybody must bring their own lunch.Everybody must bring his or her own lunch.
 Everybody must bring its own lunch.
 All are incorrect
 ANSWER : Everybody must bring his or her own lunch.
								 47. Direction : Select the correct word or phrase to complete a grammatical 
									sentence.____________ the five boys, Ravi is __________.Between ------- tallerAmong ------ the tallest
 Amidst ---- tallest
 In ---- the tallest
 ANSWER : Amidst ---- tallest
								 48. Direction : Select the correct word or phrase to complete a grammatical 
									sentence.He is a good ____________ and has specialized in painting walls of houses.ArtistArtisan
 Artiste
 Artifact
 ANSWER : Artisan
								 49. Direction : Select the correct word or phrase to complete a grammatical 
									sentence.The boss warned the workers to desist __________ making noisefrom
									with
 about
 by
 ANSWER : from
								 50. Direction : Select the correct word or phrase to complete a grammatical 
									sentence.______________ expectations, it did not rain at all this year.According to
									Contrary to
 Prior to
 Agreeing with
 ANSWER : According to  
 |